Tarieven

Vrijblijvend gesprek
Eerste consult: € 50 (maximum 30 minuten)

+ btw 21 %.

 

Het aanvatten van uw dossier


Het ereloon wordt bepaald in functie van:
puntje het belang van de zaak
puntje de dringendheid
puntje de complexiteit
puntje en het resultaat

 

Uurtarief - percentage of forfait

 

Bij het aanvatten van uw dossier wordt een overeenkomst gemaakt waarbij we een tarief per uur afspreken. Er kan tevens gewerkt worden tegen afgesproken bedrag of percentage.

Daarnaast zijn er administratieve kosten voor onder andere verplaatsingen, fotokopies, briefwisseling, email, telefoon, fax, enz. Deze worden aan gebruikelijke tarieven aangerekend.

Externe kosten worden rechtstreeks aan de cliënt aangerekend, zoals bijvoorbeeld kosten van deskundigen, gerechtsdeurwaarders of gerechtskosten.

Indien een ereloon per uur wordt aangerekend ontvangt u een gedetailleerd overzicht van alles prestaties en kosten in uw dossier bij de eindafrekening. Er worden intussen geregeld provisies (tussentijdse betalingen) gevraagd van forfaitaire bedragen.

 

Incasso

Voor de invordering van facturen worden specifieke afspraken gemaakt.

 

Het is altijd de bedoeling dat de klant zijn factuur betaalt krijgt met bovendien interesten erop zodat hij geen schade heeft geleden.

 

Het ereloon kan dan bestaan uit de toepassing van het schadebeding en de door de rechtbank toegekende rechtsplegingsvergoeding.

 

De externe kosten van gerechtsdeurwaarders worden door de wanbetaler terugbetaalt. De klant moet ze doorgaans wel voorschieten.

 

Voor incasso kan een formule op maat gemaakt worden waarvoor u mij best gewoon even opbelt.

 

Gratis?

Erelonen en kosten in een aantal gevallen gedragen worden door uw rechtsbijstandsverzekering.

 

All Inn tarief

 

Indien mogelijk proberen wij een All Inn Tarief af te spreken zodat behalve te maken externe kosten er geen verrassingen meer zijn zoals kilometervergoedingen, brieven, kopies enz.

 
Copyright © 2019 advocaatvermeersch.be
is een MijnKMOsite